0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Aniline leder

Aniline leder schaft u aan bij A.W. Leder b.v. Wij zijn al meer dan 30 jaar de toonaangevende leverancier van meubelleder in binnen- en buitenland en met een goede reden. Snelle service, een uitgebreid aanbod kwaliteitsleer, maatwerk en advies op u op het gebied van onderhoud. A.W. Leder b.v.  levert het totaalpakket en is hiermee e meubelindustrie, de (her-)stoffeerders en de projectinrichters graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Aniline leder: verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

In onze uitgebreide collectie leder vindt u onder meer Aniline leder. Dit type leer is verkrijgbaar in diverse varianten waaronder:

  • Rancho: voorzien van een soepel en zacht aanvoelende grip en voorzien van een two-tone afwerking;
  • Nappa: voor dit artikelen worden de mooiste huiden uit Nieuw Zeeland gebruikt;
  • Rodeo: het leder is met een waterverf gekleurd;
  • Silk: uniek vol nerf leder voorzien van vatvering;
  • Horizonte: mooi dik leer zonder dat corrigeren of prenten hieraan te pas is gekomen.

Meer informatie en contact

Aniline leder staat het dichts bij het oorspronkelijke natuurproduct. Dat houdt in dat dit type leer het minst is gecorrigeerd en geverfd. Het leder is slechts voorzien van een lichte transparante finish. Hierdoor blijft de huid ademen. Door het ontbreken van een beschermlaag is aniline leder relatief gevoelig voor vuil en verkleuring. Neem voor meer informatie over de levering en het onderhoud van dit leder gerust contact met ons op door te bellen naar (+31) 0416-342838.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.