0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Groot aantal artikelen

Met een groot voorraadprogramma!

N

Stabiele kwaliteit

Wij zorgen voor constante kwaliteit

Snelle service

Altijd snel geholpen

Leer behandelen

U kunt leer laten behandelen door A.W. Leder b.v. Als eigenaar gebruikte Ad Wouters zijn initialen voor de naam van zijn bedrijf. Hier begon hij mee in 1985, wat inmiddels ruim dertig jaar geleden is. In al die jaren heeft het bedrijf heel wat naamsbekendheid opgebouwd. Niet alleen in het binnenland, maar ook zeker in het buitenland.

Laat uw leer behandelen

A.W. Leder b.v. weet als geen ander leer te behandelen. Wij zijn al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het leveren van meubelleder. Als groothandel doen wij dit aan de meubelindustrie maar ook zeker aan stoffeerders. Wij zetten graag onze kenmerken voor u op een rijtje:

  • U vindt bij ons een zeer ruime collectie, waarin u onder andere afgedekt leder, huiden en haren vindt;
  • Veel van onze producten hebben wij op voorraad, zodat u niet lang hoef te wachten voordat u de gewenste items in huis hebt;
  • Indien iets niet voorradig is, dan plaatsen wij natuurlijk een bestelling voor u.

Meer weten over onze mogelijkheden

Via de website van A.W. Leder b.v. kunt u een impressiekrijgen van ons werk zodat u weet wat voor vakwerk u van ons kunt verwachten. Daarnaast leest u er meer over het onderhoud van lederen meubels. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om leer te behandelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen met het telefoonnummer:(+31) 0416-342838.

Hier kunt u pinnen

Contactgegevens

A.W. Leder B.V.

Cartografenweg 20

5141 MT Waalwijk

The Netherlands

T: +31-(0)416-342 838

F: +31-(0)416-339 836

E: info@awleder.nl

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.