0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Leer groothandel Brabant

A.W. Leder b.v.  is dé leer groothandel in Brabant en omgeving. Goede service, een groot aanbod en snelle levering typeren onze bedrijfsvoering. Wij beschikken over een permanente voorraad van 7 soorten ledersoorten. Daarnaast kunnen wij alle denkbare kleuren lever op bestelling voor u maken. Hiermee zijn wij meubelindustrie, de (her-)stoffeerders en de projectinrichters. Graag zo optimaal mogelijk van dienst!

Groothandel in Brabant en omgeving: maak uw keuze uit diverse leersoorten

Als dé Leer groothandel Brabant vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Afhankelijk van uw wensen en uw toepassing kunt u bij ons een keuze maken uit:

  • Afgedekt leder: door en door gekleurd afgewerkt met een sterke laklaag;
  • Semi aniline leder: voorzien van een lichte finish laag waardoor het leer is beschermd tegen vocht en vuil;
  • Huiden in haar: elke koe of stier is uniek wat een uniek stuk leer garandeert;
  • Artemida: hoge kwaliteit leer voorzien van een patroon of effect;
  • Split/PU: de onderkant van de huid wordt nog een keer gesplitst waarna diverse bewerkingen mogelijk zijn.
  • Aniline leder: dit type leder staat het dichts bij het oorspronkelijke natuurproduct;
  • Leder met micro-vezel: deze combinatie van leer en stof is voorzien van een micro-vezel bovenlaag die ‘natuurlijke fouten ’bedekt;

Neem voor meer informatie over het aanschaffen van leer gerust contact op met A.W. Leder b.v.  is dé leer groothandel in Brabant en omgeving contact op door te bellen naar (+31) 0416-342838.Daarnaast voorzien wij u graag van advies op maat als het gaat om lederonderhoud.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.