0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Groot aantal artikelen

Met een groot voorraadprogramma!

N

Stabiele kwaliteit

Wij zorgen voor constante kwaliteit

Snelle service

Altijd snel geholpen

Leer groothandel

Als leer groothandel staat A.W. Leder b.v. voor u klaar als het op meubelleder aankomt. Wij leveren dit leder voornamelijk aan de meubelindustrie, maar ook aan bijvoorbeeld de (her-)stoffeerders en projectinrichters. Deze kwaliteitsdienst voeren wij al meer dan 30 jaar uit, sinds onze oprichting in 1985.

Een betrouwbare leer groothandel

Voor de oorsprong van de bedrijfsnaam A.W. Leder hoeven we niet diep in de geschiedenisboeken te duiken. Hij is afgeleid van de naam van de oprichter, Ad Wouters. De naam ‘AW’ is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een begrip in de lederbranche in binnen- en buitenland. Als leer groothandel hebben wij een brede collectie te bieden, bestaande uit ca 25 artikelen, in totaal in honderden kleuren. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten leder:

  • Afgedekt;
  • Semi aniline;

Als u de soort hebt gekozen, kunt u daarna bepalen welke kleur u wenst. Onze ledersoorten zijn normaliter op voorraad. Indien dit niet het geval is, dan kunnen wij natuurlijk een bestelling plaatsen voor u.

Meer weten over onze mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die A.W. Leder b.v. te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer: (+31) 0416-342838. Via onze website kunt u bovendien een impressiekrijgen van ons werk en u vindt er ook informatie over het onderhoud van leer.

Hier kunt u pinnen

Contactgegevens

A.W. Leder B.V.

Cartografenweg 20

5141 MT Waalwijk

The Netherlands

T: +31-(0)416-342 838

F: +31-(0)416-339 836

E: info@awleder.nl

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.