0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Groot aantal artikelen

Met een groot voorraadprogramma!

N

Stabiele kwaliteit

Wij zorgen voor constante kwaliteit

Snelle service

Altijd snel geholpen

Leer leverancier

Als betrouwbare leer leverancier staat A.W. Leder b.v. voor u klaar. In 1985 richtte eigenaar Ad Wouters het bedrijf op. Voor de bedrijfsnaam heeft hij zijn eigen initialen gebruikt. In al deze jaren stond hard werken centraal en dit heeft geleid tot naamsbekendheid in Nederland maar ook over de grens.

Een betrouwbare leer leverancier

A.W. Leder b.v. is een betrouwbare leer leverancier. Wij hebben een aantal kernwaarden die wij graag voor u op een rijtje zetten:

  • Wij zijn flexibel en passen ons aan aan de wensen van de klant;
  • U vindt bij ons een snelle service;
  • Wij leveren enkele producten van een hoge en stabiele kwaliteit;
  • Wij hebben zelf een ruime voorraad, zodat onze klanten direct de beschikking kunnen hebben over de gewenste artikelen.

Onze collectie bevat verschillende soorten leder, zodat er voor ieder wat wils is. Wij hebben onder andere het volgende te bieden:

  • Afgedekt;
  • Semi aniline;

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag weten wat A.W. Leder b.v. voor u kan betekenen als leer leverancier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer:(+31) 0416-342838. Via onze website kunt u meer lezen over het onderhoud dat bij lederen meubelen komt kijken en u vindt er een impressie van ons werk.

Hier kunt u pinnen

Contactgegevens

A.W. Leder B.V.

Cartografenweg 20

5141 MT Waalwijk

The Netherlands

T: +31-(0)416-342 838

F: +31-(0)416-339 836

E: info@awleder.nl

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.