0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Groot aantal artikelen

Met een groot voorraadprogramma!

N

Stabiele kwaliteit

Wij zorgen voor constante kwaliteit

Snelle service

Altijd snel geholpen

Leeronderhoud

Voor leeronderhoud kunt u gebruik maken van de diensten van A.W. Leder b.v. Eigenaar Ad Wouters heeft zijn initialen gebruikt voor zijn bedrijfsnaam. Hij begon hier in 1985 mee, wat inmiddels meer dan dertig jaar geleden is. In al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in zowel binnen- als buitenland.

Het juiste leeronderhoud

Leren meubelen vragen het juisteleeronderhoud. Bij A.W. Leder b.v. helpen wij u hier graag bij, zodat u zo lang mogelijk van uw meubels kunt genieten. Het onderhoud van bijvoorbeeld uw sofa is afhankelijk van een wel of niet aanwezige beschermlaag. Daarnaast raden wij u aan het leder te reinigen met een schone vochtige doek. Dit neemt niet veel tijd in beslag, maar geeft toch snel resultaat. Wij willen u er verder op wijzen dat zonlicht niet goed is voor uw lederen stoelen, en ook dient u de meubelen niet in de buurt van de centrale verwarming te plaatsen.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie of vragen over leeronderhoud kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met A.W. Leder b.v. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer:(+31) 0416-342838. Via onze website kunt u een impressie krijgen van ons werk, en ook kunt u er een kijkje nemen in onze ruime collectie, zodat u weet welk maat- en vakwerk u van ons kunt verwachten.

Hier kunt u pinnen

Contactgegevens

A.W. Leder B.V.

Cartografenweg 20

5141 MT Waalwijk

The Netherlands

T: +31-(0)416-342 838

F: +31-(0)416-339 836

E: info@awleder.nl

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.