0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

Groot aantal artikelen

Met een groot voorraadprogramma!

N

Stabiele kwaliteit

Wij zorgen voor constante kwaliteit

Snelle service

Altijd snel geholpen

Meubelstoffering

Voor meubelstoffering kunt u terecht bij A.W. Leder b.v. Wij bestaan al sinds 1985. In al die jaren hebben wij ons bezig gehouden met het leveren van het beste leder aan de meubelindustrie en aan stoffeerders.

Kwalitatieve meubelstoffering

In de naam van A.W. Leder b.v. is de naam van de oprichter verwerkt. Het was namelijk Ad Wouters die besloot het bedrijf op te richten. Na jaren hard werken, heeft hij ervoor gezorgd dat zowel binnen- als buitenland bekend is met zijn kwaliteiten, waaronder meubelstoffering. Andere zaken die voor A.W. Leder b.v. erg belangrijk zijn:

  • Wij hebben een groot aantal artikelen in ons assortiment, zodat u een ruime keuze hebt;
  • U vindt bij ons een groot voorraadprogramma, waardoor u niet voor elk product lang hoeft te wachten tot het in huis is;
  • Onze kwaliteit is zeer stabiel te noemen;
  • U kunt van ons altijd een snelle service verwachten.

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat A.W. Leder b.v. voor u kan betekenen op het gebied van meubelstoffering? Wacht dan niet langer en informeer snel naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer:(+31) 0416-342838. Op onze website leest u meer over het onderhouden u vindt er een impressie van ons werk.

Hier kunt u pinnen

Contactgegevens

A.W. Leder B.V.

Cartografenweg 20

5141 MT Waalwijk

The Netherlands

T: +31-(0)416-342 838

F: +31-(0)416-339 836

E: info@awleder.nl

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

A.W. Leder B.V.