0416 - 34 2838 / 06 - 53 38 94 98 info@awleder.nl

 

Onderhoud

De eigenschappen van het lederen meubel en het onderhoud ervan worden voornamelijk bepaald door de al dan niet aanwezige beschermlaag. In alle gevallen is het raadzaam om regelmatig het meubelstuk af te stoffen en met een schone, vochtige doek het leder te reinigen. Gebruik ontkalkt water en een schone doek, die niet voor andere huishoudelijke klussen is gebruikt aangezien daar restanten van reinigingsmiddelen aanwezig kunnen zijn.

Daarnaast is het van belang het meubelstuk niet te dicht bij een warmtebron te plaatsen. Ook kan direct zonlicht verkleuring veroorzaken.

Gebruik tenslotte geen terpentine, vlekverwijderaar, producten waar aceton in zit, of andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

LCK Nederland b.v.

LCK Nederland is importeur van Leather Care Keller uit Duitsland, al ruim 25 jaar een leverancier van onderhoudsproducten. Deze betrouwbare en professionele Duitse leverancier heeft de kwaliteiten van A.W. Leder b.v. getest en van een onderhoudsadvies voorzien.

Klik hier en u komt in de webwinkel van LCK voor onderhoudsmiddelen van de A.W. Leder-kwaliteiten.

Groot aantal artikelen

Met een groot voorraadprogramma!

N

Stabiele kwaliteit

Wij zorgen voor constante kwaliteit

Snelle service

Altijd snel geholpen

Hier kunt u pinnen

Contactgegevens

A.W. Leder B.V.

Cartografenweg 20

5141 MT Waalwijk

The Netherlands

T: +31-(0)416-342 838

F: +31-(0)416-339 836

E: info@awleder.nl

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.