Discover our latest…

Met het voorjaar in aantocht is het tijd voor nieuwe frisse kleuren. Én maak kennis met een drietal nieuwe collectie items.

TEXAS
Herontdek de kleuren van de aarde met Texas. Een karaktervolle nieuwkomer binnen onze collectie semi aniline leder. De natuurlijke structuur in combinatie met twee kleurtonen maakt Texas uniek. Leverbaar in 6 kleuren.

MADISON
Onweerstaanbaar zacht en soepel. Madison geeft een gevoel van luxe. Ontdek 19 elegante en eigentijdse kleuren.

NUBUCK
Een vol aniline kwaliteit met een fluweel zachte touch en warme uitstraling. Na het looien en verven wordt de bovenkant lichtjes opgeschuurd, waardoor een uniek effect ontstaat. Nubuck is leverbaar in 5 tijdloze kleuren, die het interieur een flinke upgrade geven.

Voor de liefhebbers van onze Silk, Lucca en Tundra hebben we een mooie uitbreiding van het kleurenpalet. Ontdek; Silk Taupe, Tundra Stone, Tundra Dark Brown, Lucca Eucalyptus, Lucca Senape en Lucca Silvergrey. Direct uit voorraad leverbaar.


In verband met carnaval is AW Leder gesloten op maandag 28 februari a.s.

Ruim 400 kleuren op voorraad. Snelle levering.

Wij beschikken over een groot voorraad programma zodat snel en in elk gewenste hoeveelheid geleverd kan worden. Een groot aanbod, snelle leveringen en goede service kenmerken AW Leder.

Onze diverse soorten leder vinden de toepassing in de meubelindustrie, projectinrichting, (her-)stoffeerders, automotive- en maritieme sector en natuurlijk lederwaren.