Update Coronavirus

Hoe gaat AW Leder om met het coronavirus?

In deze bizarre en onzekere tijden willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

PRODUCTIE & VOORRADEN
Tot op heden wordt in de looierijen gewoon geproduceerd en krijgen wij wekelijks de partijen binnen zoals wij dat gewend zijn. Ook is het voorraadprogramma zowel bij onze Italiaanse partners als bij ons in Waalwijk op hetzelfde niveau als vóór de corona uitbraak.

LEVERING & BEREIKBAARHEID
Dagelijks worden uw bestellingen verstuurd met UPS en andere transport partners. Zoals gebruikelijk zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur via telefoon, e-mail en WhatsApp. Uiteraard kunt u onze gehele collectie 24/7 online bekijken

– ONZE EN UW – GEZONDHEID
De gezondheid en het welzijn van onze klanten en collega’s vinden wij natuurlijk ontzettend belangrijk. Wij hebben reeds een aantal maatregelen getroffen gericht op het beperken van de fysieke contactmomenten. Onze medewerkers houden onderling minimaal 1,5 meter afstand en zullen vanuit huis werken bij eventuele klachten. Onze buitendienst zal uit voorzorg de komende weken geen klanten bezoeken. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM en natuurlijk de meest recente landelijke richtlijnen.

Mocht er iets veranderen wat van invloed is op onze leveringen, informeren wij u uiteraard zo snel mogelijk.

Blijf gezond!

Namens alle collega’s van AW Leder

Ruim 400 kleuren op voorraad. Snelle levering.

Wij beschikken over een groot voorraad programma zodat snel en in elk gewenste hoeveelheid geleverd kan worden. Een groot aanbod, snelle leveringen en goede service kenmerken AW Leder.

Onze diverse soorten leder vinden de toepassing in de meubelindustrie, projectinrichting, (her-)stoffeerders, automotive- en maritieme sector en natuurlijk lederwaren.